Categorii: FotbalSport

AUDIO / ACS Poli a transferat 11 jucători în tentativa de menținere în Liga a III-a

Formația de Liga a III-a ACS Poli și-a prezentat astăzi achizițiile din pauza competițională, dar și situația clubului. Fosta reprezentantă a Timișoarei în Liga I se află în proces de insolvență și așteaptă data de 22 aprilie. Atunci e programat următorul termen de judecată, iar conducătorii actuali speră că se va da aviz favorabil intrării în planul de reorganizare.

 

Administratorul special al clubului, Petru Mușat, spune că mai sunt de plătit datorii către foști jucători și angajați, în valoare de 500.000 de euro. Unul dintre puținii oameni care s-au aflat pe statul de plată al grupării în ultimii ani și e cu toate plățile la zi e, în mod interesant, fostul conducător, Radu Birlică:

Petre Mușat a mai spus că, în momentul de față, ACS Poli are cheltuieli de aproximativ 80.000 de lei pe lună pentru susținerea activității în Liga a III-a. El a mai precizat că jucătorii care se află acum sub contract sunt cu toții cu salariile la zi, iar nou-veniții din această iarnă își vor încasa primii bani pe 20 martie.

ACS Poli se află pe locul 15 în Seria a 4-a a eșalonului terț, penultimul, la egalitate de puncte cu ultima clasată, Gilortul Târgu Cărbunești. Primul joc oficial din noul an e programat vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Electrica”, cu Fortuna Becicherecu Mic.

Antrenorul Silviu Bălace a spus astăzi ce așteaptă de la jucătorii săi în retur:

În această pauză competițională, ACS Poli a transferat nu mai puțin de 11 jucători, unii dintre ei cu experiența primelor două ligi. Au sosit, așadar, Markos Gakos (portar – CSC Ghiroda), Călin Toma (portar – Avântul Topolovățu Mare), Michel Rosenblum (fundaș/mijlocaș dreapta – Gloria Cermei), Sebastian Foca (fundaș dreapta – CSC Dumbrăvița), Dănuț Bilia (fundaș central – CSC Dumbrăvița), Narcis Plută (fundaș central – ACS Carani), Cristian Daminuță (mijlocaș central – Virtus Cupello), Patrick Peter (mijlocaș dreapta/stânga – Luceafărul Oradea), Marius Călin (mijlocaș central – Gloria Cermei), Darius Buzdugan (atacant – Voința Mașloc) și Marius Staicu (atacant – Ripensia Timișoara).

Față de turul campionatului, a crescut media de vârstă a lotului, de la 18.8 ani la 21.8 ani. Ar mai fi de menționat că 15 dintre actualii jucători sunt formați la centrul juvenil al lui ACS Poli.

Articole asemănătoare

Festivalul PreHistoria, o incursiune în neoliticul Sanctuarului de la Parţa

Festivalul de arheologie experimentală PreHistoria va avea loc în zilele de 25 și 26 mai…

2 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Meteorologii anunță că arii relativ extinse în Crișana, local în Banat, vor fi averse și…

4 ore ago

„Nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară”

Simona Halep le-a mulțumit fanilor care o susțin. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani…

12 ore ago

„Oamenii aceia imenși au făcut atâtea pentru Hunedoara și cumva ne-au purtat și pe noi spre acest triumf” | AUDIO

Corvinul Hunedoara a devenit doar a cincea divizionară secundă de fotbal care câștigă Cupa României.…

13 ore ago

Raliu feminin și paradă pe motoare. Restricții de circulație în Timișoara

Parcarea de la Modex va fi închisă până vineri seară la ora 21.00 pentru desfășurarea…

13 ore ago

Proiectul unui nou Spital Municipal la Timișoara intră într-o altă etapă

O delegație a IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale, a fost prezentă la Timișoara…

13 ore ago