Categorii: FotbalSport

AUDIO / Corvinul și CSM Reșița vin cu toate punctele, Dumbrăvița nu aduce nimic din Oltenia

Etapa a 13-a din liga a doua de fotbal a adus victorii la câte două goluri diferență pentru ”vesticele” promovate în cursul verii – Corvinul Hunedoara și CSM Reșița – dar a fost fără noroc pentru CSC Dumbrăvița, care a cedat la scor de forfait la CSM Slatina.

La Turnu Măgurele, hunedorenii au făcut rapid diferența, care le-a asigurat triumful cu CSM Alexandria, scor 2-0, într-un meci dominat aproape în totalitate. Coman (min 11) și Hrezdac (min 36) au înscris pentru oaspeți. Elevii lui Florin Maxim mai puteau marca în fața unei echipe modeste, ca exprimare în teren, până aproape de încheierea partidei. Corvinul e una dintre cele mai în formă grupări ale finalului de toamnă, cu prestații solide și cinci victorii la rând în toate competițiile; aceste aspecte se reflectă în poziția fruntașă din clasamentul ligii a doua și din situația favorabilă în grupele Cupei României. La final, antrenorul învingătorilor, Florin Maxim, s-a declarat mulţumit de startul de meci şi de rezultat, având unele obiecţii la ocaziile irosite în partea a doua a întâlnirii:

CSM Reșița se impune cu 3-1 pe terenul Unirii Dej și „leagă” doua victorii în eșalonul secund. Azi, rosso-nerrii au deschis scorul prin Fărăgău (min 2), au fost egalați la capătul primei jumătăți de oră (gol marcat de Golda), însă au gestionat foarte bine ultima jumătate de oră de joc, cu reușitele lui Drăghiceanu (min 62) și Alexandru Negru (min 78). Cărășenii își păstrează șansele recuperării salariilor blocate, fiind cu jumătate de obiectiv îndeplinit (două victorii din cele patru impuse de conducere).

Antrenorul roș-negrilor, Flavius Stoican, a fost suspendat pentru acest joc, dar consideră succesul perfect meritat:

CSC Dumbrăvița a cedat cu 3-0 la CSM Slatina, la capătul unui meci cu ritm și situații create în special în prima oră a întâlnirii. Oltenii au deschis scorul relativ repede, în min 21 și au majorat diferența abia pe final, când au exploatat greșelile făcute de timișeni. Dorin Toma (min 81) a fructificat un penalty provocat de portarul Toroc, iar Claudiu Dragu (min 85) a stabilit scorul final, când nu se mai putea schimba soarta meciului.

Antrenorul alb-verzilor, Cosmin Stan, a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. L-a suplinit pe bancă preparatorul fizic, Alexandru Albert, care consideră că jucătorii nu și-au respectat astăzi sarcinile de joc:

Liderul CSC Şelimbăr a învins Progresul Spartac cu 2-1, dar bucureştenii au deschis scorul, Metaloglobus Bucureşti s-a impus cu acelaşi scor în disputa cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, după ce tot oaspeţii au marcat prima dată, iar CS Tunari şi Concordia Chiajna au remizat 1-1. Etapa a 13-a se încheie luni cu întâlnirea CSA Steaua – Miercurea Ciuc programată la ora 17,30.

Articole asemănătoare

AUDIO / Vestul Olimpic, episodul 19: Rittich Jenő

Totuși, pe parcursul episodului ne vom referi la el cu numele său de familie real,…

2 ore ago

Food Intel Forum, duminică, la “Diminețile satului”

Food Intel Forum AQUA Carpatica s-a desfășurat în două locații de excepție, respectiv Universitatea de…

20 de ore ago

CSM Deva ratează promovarea directă în Liga Florilor

Formația olteană s-a impus clar, 32-22, după ce avea un avans de șapte goluri încă…

20 de ore ago

SCM Timișoara câștigă în Maramureș și urcă în fruntea clasamentului

Partida a început cu o greșeală defensivă a echipei timișorene, care a dus la eseul…

22 de ore ago

AUDIO | CSM Oradea versus U BT Cluj, pentru a treia oară în finala campionatului

Sezonul 2022/23 s-a încheiat cu victoria lui U-BT Cluj-Napoca, după 4-2 la general în finala cu CSM Oradea.Prima finală între aceste…

23 de ore ago

Cu o echipă de juniori în teren, Corvinul încheie sezonul cu un eşec la Mioveni

Asta deşi gazdele au deschis scorul destul de repede, în minutul 8, prin experimentatul Blănaru.…

23 de ore ago