Categorii: FotbalSport

AUDIO / Cuedan: „Nu mai este loc de foarte multe calcule”

Antrenorul divizionarei secunde de fotbal Şoimii Pâncota, Dan Cuedan, a precizat, ieri, în cadrul emisiunii Arena Radio, că nu poate trage prea mult concluzii după primul amical al iernii, câştigat cu 3-2 pe terenul echipei CSC Sînmartin. Cuedan este conştient că partea a doua a sezonului, cu mini-returul şi play-out-ul, va fi una de foc, în care fiecare punct câştigat de elevii săi va fi important.

Dan Cuedan este conştient de statutul formaţiei pe care o conduce, de nou-promovată în liga a doua, şi consideră că pentru salvarea de la retrogradare elevii săi trebuie să încerce să obţină punct sau puncte în fiecare meci.

Până la urmă noi suntem o echipă nou-promovata în divizia B, dar vă spun cu sinceritate că o să ne jucăm şansele până la caăpt. Sunt convins şi sunt conştient că o să avem lupte grele, dar sper ca până la urmă să reuşim. Va fi foarte importantă perioadă de play-out în care vom avea 8 jocuri de foc. Până atunci, sper să obţinem punct sau puncte la fiecare joc, chiar dacă o să evoluăm în compania unor formaţii puternice – Dan Cuedan

Şoimii ocupă locul al nouălea în clasament, cu 12 puncte. Un atu al pâncotanilor poate fi noul regulament, conform căruia echipele îşi vor păstra toate punctele din sezonul regular, în fazele play-off şi play-out.

Îmi pun speranţe în fiecare meci, datorită faptului că în play-out-ul de anul acesta e va intra cu toate punctele. Noi am avut o experienţă în liga a III-a de play-off, când am reuşit să promovăm, dar atunci am itnrat doar cu pucntele obţinute în dauna primelor 6 clasate. De data aceasta am înţeles că se va intra cu toate pucntele şi nu mai este loc de prea multe calcule. De aceea, fiecare meci  este foarte improtant pentru noi – Dan Cuedan

Săptămâna aceasta se va definitiva şi lotul, însă antrenorul Pâncotei nu a dorit să anunţe numele jucătorului cu care se află în trataive. Pentru Şoimii urmează alte două amicale externe, ambele la Timişoara; miercuri, cu Millenium Giarmata şi sâmbătă, cu ACS Poli. Ascultaţi declaraţiile audio ale lui Dan Cuedan.

Articole asemănătoare

SCM Timișoara se întoarce în Ronaț din postura de lider | AUDIO

SCM Timișoara joacă pe teren propriu etapa a V-a, ultima din turul Ligii de Rugby.…

48 de minute ago

Sute de timișoreni l-au primit cu aplauze pe Garry Kasparov

Sute de timișoreni au participat la întâlnirea cu Garry Kasparov, maestru al șahului, considerat un…

o oră ago

Festivalul PreHistoria, o incursiune în neoliticul Sanctuarului de la Parţa

Festivalul de arheologie experimentală PreHistoria va avea loc în zilele de 25 și 26 mai…

5 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Meteorologii anunță că arii relativ extinse în Crișana, local în Banat, vor fi averse și…

6 ore ago

„Nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară”

Simona Halep le-a mulțumit fanilor care o susțin. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani…

14 ore ago

„Oamenii aceia imenși au făcut atâtea pentru Hunedoara și cumva ne-au purtat și pe noi spre acest triumf” | AUDIO

Corvinul Hunedoara a devenit doar a cincea divizionară secundă de fotbal care câștigă Cupa României.…

15 ore ago