Categorii: FotbalSport

AUDIO / Vesticele, cu meciurile cele mai echilibrate la ”matineu”; Luceafărul câștigă, Energeticianul remizează, iar ACS Poli pierde

Etapa a 34-a din liga a 2-a de fotbal a depășit recordul de goluri marcate în acest sezon. În partidele de la matineu s-au înscris 24 de goluri, cu cele mai multe la Ploiești și București. Echipele din jumătatea vestică au terminat cu o victorie un egal și o înfrângere.

ACS Poli se întoarce fără niciun punct din deplasarea la Aerostar Bacău. Moldovenii au câștigat la limită, scor 1-0, cu singurul gol marcat în minutul 3 de Vraciu. Bănățenii nu au renunțat la luptă, dar din situațiile avute nu s-au concretizat. Timișoara a contabilizat două mingi trimise în bară și un eliminat, Uyi în min 88. Antrenorul polist Valeriu Răchită este de părere că un rezultat de egalitate era mai firesc:

Energeticianul Petroșani a ratat din nou bucuria unei victorii după 15 etape, însă nu a rezistat presiunii pe care Sportul Snagov a pus-o în ultima jumătate de oră; scor final 3-3. A fost 1-0 și 3-1 pentru gazde (goluri M. Ioniță în min 39, Ionică în minu 45 și 59); ilfovenii au egalat în prima repriză prin Cubleșan în min 41 și apoi la reușitele lui A. Ioniță din min 65 și Elek din min 85.

Luceafărul Oradea a învins Daco Getica București într-un meci al emoțiilor de la retrogradare, scor final 1-0, și cel puțin deocamdată pare să nu mai intre în zona periculoasă. Golul de 3 puncte a fost înscris de Paraschiv în min 33. Este al 6-lea rezultat pozitiv la rând pentru bihoreni, care au adunat 3 victorii și 3 egaluri în ultima lună. Antrenorul gazdelor, Cristian Lupuț, și-a felicitat jucătorii pentru atitudine și a scos în evidență importanța acestei victorii. Tehnicianul a recunoscut că în repriza a doua a jucat pentru menținerea rezultatului favorabil:

În celelalte trei întâlniri am avut cele mai detașate scoruri ale rundei: Petrolul Ploiești – Dacia Unirea Brăila 9-1, Metaloglobus București – Pandurii Tg Jiu 6-0 și Chindia Târgoviște – CS Balotești 6-0.

Articole asemănătoare

Festivalul PreHistoria, o incursiune în neoliticul Sanctuarului de la Parţa

Festivalul de arheologie experimentală PreHistoria va avea loc în zilele de 25 și 26 mai…

60 de minute ago

Vremea în Banat și Crișana

Meteorologii anunță că arii relativ extinse în Crișana, local în Banat, vor fi averse și…

2 ore ago

„Nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară”

Simona Halep le-a mulțumit fanilor care o susțin. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani…

11 ore ago

„Oamenii aceia imenși au făcut atâtea pentru Hunedoara și cumva ne-au purtat și pe noi spre acest triumf” | AUDIO

Corvinul Hunedoara a devenit doar a cincea divizionară secundă de fotbal care câștigă Cupa României.…

11 ore ago

Raliu feminin și paradă pe motoare. Restricții de circulație în Timișoara

Parcarea de la Modex va fi închisă până vineri seară la ora 21.00 pentru desfășurarea…

12 ore ago

Proiectul unui nou Spital Municipal la Timișoara intră într-o altă etapă

O delegație a IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale, a fost prezentă la Timișoara…

12 ore ago