Categorii: BaschetSport

AUDIO | „Vor veni şi rezultatele”

BC Timişoara este în faţa unui meci foarte important pentru partea inferioară a clasamentului din Liga Naţională de baschet masculin. „Leii din Banat” primesc vizita medieşenilor de la Gaz Metan, mâine, la ora 18:00, la sala „Constantin Jude”.

Noul „principal” al formaţiei bănăţene, Milorad Perovic, revine la Timişoara la mai bine de trei ani de când a fost secundul lui Pedrag Badnjarevic. Perovic promite că vor veni şi rezultatele pozitive, în ciuda situaţiei delicate în care se află acum clubul.

În primul rând, salut pe toată lumea o dată cu revenirea mea la Timişoara. Am ajuns acum patru zile. Imediat după mine au sosit doi jucători, Subotic şi Dundjerski, iar acum lucrăm la formarea acestei noi echipe. Vom lucra din greu şi apoi vor veni şi rezultatele, a afirmat Milorad Perovic

Nenad Markovic rămâne în staff-ul tehnic, după scurta experienţă ca principal. „Shone” cere sprijinul suporterilor încă de la meciul de mâine, care poate da startul reabilitării pentru „alb-violeţii” de sub panou.

Au venit noi jucători, care ne dau o nouă forță. Ei aduc o valoare în plus care ne-a lipsit în această perioadă și antrenorul a venit cu știința sa. Sper ca suporterii să fie alături de noi și să jucăm baschet de calitate începând cu jocul împotriva Mediașului, a punctat Nenad ”Shone” Markovic

BCT s-a întărit în această săptămână cu încă doi jucători, Vujadin Subotic şi Slobodan Dundjerski. Cei doi ştiau că reprezentanta oraşului de pe Bega traverseayză o situaţie grea din punct de vedere financiar, dar sunt dispuşi să pună umărul la reconstrucţie.

Vreau să vă spun că ştim situaţia clubului. Nu este una uşoară, din contra foarte dificilă, am sosit cu toţii aici pentru a ajuta echipa şi clubul să revină în poziţia în care se aflau înainte de a apărea problemele. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci, vom juca la victorie, dar vreau să le transmit suporterilor, tuturor timişorenilor, să ne fie alături, să creadă în echipă, indiferent ce se întâmplă. Avem nevoie de sprijinul lor ca să ne atingem obiectivele. Sper să reuşim, spune jucătorul venit recent la Timişoara, Vujadin Subotic.

Este o situație foarte dificilă pentru noi, dar știam asta. Îmi plac provocările și cred în această echipă, cred că putem câștiga multe meciuri. Cunosc o bună parte din jucătorii de aici, cunosc antrenorul, care mi-a fost secund pe vremea când eram amândoi la Gaz Metan. Sper că jocul echipei se va îmbunătăţi, aşa încât să începem să adunăm victorii. Vreau să vorbesc mai mult pe teren și cred că vin zile mai bune pentru Timișoara, a precizat noul jucător al BCT,  Slobodan Dundjerski.

Foto: pressalert.ro

Articole asemănătoare

SCM Timișoara se întoarce în Ronaț din postura de lider | AUDIO

SCM Timișoara joacă pe teren propriu etapa a V-a, ultima din turul Ligii de Rugby.…

2 ore ago

Sute de timișoreni l-au primit cu aplauze pe Garry Kasparov

Sute de timișoreni au participat la întâlnirea cu Garry Kasparov, maestru al șahului, considerat un…

2 ore ago

Festivalul PreHistoria, o incursiune în neoliticul Sanctuarului de la Parţa

Festivalul de arheologie experimentală PreHistoria va avea loc în zilele de 25 și 26 mai…

6 ore ago

Vremea în Banat și Crișana

Meteorologii anunță că arii relativ extinse în Crișana, local în Banat, vor fi averse și…

7 ore ago

„Nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară”

Simona Halep le-a mulțumit fanilor care o susțin. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani…

15 ore ago

„Oamenii aceia imenși au făcut atâtea pentru Hunedoara și cumva ne-au purtat și pe noi spre acest triumf” | AUDIO

Corvinul Hunedoara a devenit doar a cincea divizionară secundă de fotbal care câștigă Cupa României.…

16 ore ago