Categorii: SportVolei

Câştigară în Bănie. Banatul Caransebeş a cucerit trofeul „Radu Zamfirescu”

Echipa de volei masculin Banatul Caransebeş a câştigat turneul amical de la Craiova, dotat cu trofeul „Radu Zamfirescu”, după o victorie în minimum de seturi în faţa formaţiei Steaua Bucureşti, obţinută astăzi. “Gugulanii” au câştigat cu 3-0 (24, 18, 20). A fost ultima repetiţie înaintea meciului cu Phoenix Şimleul Silvaniei, din Cupa României.

Banatul Caransebeş a încheiat competiţia cu două victorii (3-2 cu Dinamo, şi 3-0 cu Steaua) şi o înfrângere (2-3 cu SCMU Craiova). Echipa antrenată de Pavel Craia a profitat de victoria în trei seturi obţinută, astăzi, de Dinamo în faţa gazdelor şi a terminat pe primul loc.

Tehnicianul cărăşenilor nu s-a putut baza la aceste jocuri pe Fabian Birău (accidentare la cot) şi pe bosniacul Nenad Sormaz (convocat la lotul naţional de beach-volley). Pavel Craia consideră că a fost un turneu util în perspectiva primului joc oficial.

Pentru noi au fost meciuri bune de verificare, mai ales că nu am putut să ma bazez pe doi dintre titulari. Avem încă de lucrat la câteva aspecte. Aveam momente de joc când ne puteam distanţa dar aşteptăm să ne ajungă adversarii. Per total a fost un turneu util. – Pavel Craia, antrenorul formaţiei Banatul Caransebeş.

Coordonatorul Ionuţ Teleleu a impresionat în primul meci cu Dinamo. Acesta a fost introdus în teren la scorul de 0-2, iar apoi Banatul s-a impus cu 3-2.

Nu vreau să spun că este exclusiv meritul lui. Îmi place să cred că şi preluarea a mers mai bine apoi, dar cert e că am întors rezultatul cu el în teren. L-am folosit ca titular în a doua partidă şi din păcate nu a făcut faţă presiunii – Pavel Craia

Sâmbăta viitoare, formaţia cărăşeană va primi vizita celor de la Phoenix Şimleul Silvaniei, în prima manşă din turul I al Cupei României. Dacă vor trece de turul următor, gugulanii vor da piept cu vicecampioana CS Volei Municipal Zalău.

Sursă foto: sportuldoljean.ro

Articole asemănătoare

Vremea în Banat și Crișana

Meteorologii anunță că arii relativ extinse în Crișana, local în Banat, vor fi averse și…

9 minute ago

„Nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară”

Simona Halep le-a mulțumit fanilor care o susțin. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani…

9 ore ago

„Oamenii aceia imenși au făcut atâtea pentru Hunedoara și cumva ne-au purtat și pe noi spre acest triumf” | AUDIO

Corvinul Hunedoara a devenit doar a cincea divizionară secundă de fotbal care câștigă Cupa României.…

9 ore ago

Raliu feminin și paradă pe motoare. Restricții de circulație în Timișoara

Parcarea de la Modex va fi închisă până vineri seară la ora 21.00 pentru desfășurarea…

10 ore ago

Proiectul unui nou Spital Municipal la Timișoara intră într-o altă etapă

O delegație a IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale, a fost prezentă la Timișoara…

10 ore ago

Trei zile de festivalul „FlorAr“ la Arad

Festivalul „FlorAr“ începe vineri la Arad şi se încheie duminică, iar artiști floriști, ajutați de…

10 ore ago