Categorii: FotbalSport

Confesiunea lui Sergio Ramos sau cum e când te ia gura pe dinainte

UEFA a deschis joi o ”anchetă disciplinară” vizându-l pe Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, care este suspectat că a forţat primirea unui cartonaş galben în meciul de miercuri cu Ajax de la Amsterdam, lucru dezminţit de fotbalistul spaniol, scrie EFE.

Sergio Ramos și trofeul UEFA Super Cup din 2016 / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND

Imediat după meciul câştigat cu 2-1 de Real, fundaşul de 32 de ani a dat de înţeles că a forţat primirea cartonaşului galben, pentru a fi suspendat în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor şi a nu risca să lipsească în sferturile competiţiei.

”Adevărul e că, ţinând cont de rezultat, aş minţi dacă aş spune că asta nu mi-a trecut prin cap”, le-a declarat ziariştilor Ramos, ce a luat cartonaş pentru o intrare dură în minutul 89, la puţin timp după al doilea gol al lui Real. ”Nu e vorba de subestimarea adversarului, dar uneori trebuie să iei o decizie şi e ceea ce am făcut”, a adăugat el, dând de înţeles că este preferabil să urmărească din tribune returul de pe Bernabeu decât să rişte să lipsească într-un probabil sfert de finală.

O oră mai târziu, Ramos a revenit pe contul său de Twitter asupra acestor afirmaţii ce i-ar putea aduce o sancţiune mai aspră: ‘Ţin să precizez că mă doare mai mult decât pe oricine altcineva, că n-am forţat obţinerea cartonaşului (…) În timpul meciului există multe senzaţii, tensiune, trebuie luată o decizie în câteva secunde”.

Noile declaraţii ale lui Ramos nu par să fi convins UEFA. ‘O anchetă disciplinară a fost deschisă (…) în legătură cu declaraţiile făcute de jucătorul lui Real Madrid, Sergio Ramos’, a indicat forul fotbalistic european într-un comunicat publicat aseară și citat de Agerpres. Ramos ar putea primi o sancţiune mai aspră dacă UEFA estimează că el a forţat primirea cartonaşului galben. Fundaşul riscă să fie suspendat două meciuri sau pe o perioadă determinată.
Anul trecut, coechipierul său Dani Carvajal a fost suspendat un meci pentru că a luat intenţionat cartonaş galben într-un meci din grupele Ligii Campionilor.

Articole asemănătoare

România începe cursa pentru o dublă istorică, Mondial – European | VIDEO

Echipa națională de minifotbal a României, campioană mondială, participă de astăzi la o nouă ediție…

o oră ago

Cronica unui eșec cu repetiție: handbalul de la CSM Deva | AUDIO

Echipa feminină de handbal CSM Deva a ratat, pentru al doilea sezon consecutiv, promovarea în…

2 ore ago

România bate Finlanda, revenind de la 0-2

Naţionala masculină de volei a României a învins dramatic formaţia Finlandei, cu scorul de 3-2…

3 ore ago

Vremea în Banat și Crișana, la final de săptămână

Astăzi, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima…

6 ore ago

De 1 Iunie, copiii din Arad vor “inspecta” dotările M.A.I.

Copiii vor putea vedea aparatele de termoviziune, cum se face amprentarea în laboratorul mobil de…

13 ore ago

Poliţia Locală Timişoara apelează la cetăţeni să nu le ofere bani cerşetorilor, întrucât în acest fel sunt încurajaţi să rămână în stradă.

Noul sezon estival s-a deschis în staţiunea balneo-climaterică Geoagiu Băi. Ștrandurile termale din Complexul “Băile…

13 ore ago