Vă informez cu regret că recitalul meu din Timișoara din 1 iunie 2019 a fost anulat.
Anularea se datorează unei complicații neprevăzute de sănătate după o intervenție medicală; decizia dură a doctorilor a fost că nu sunt în măsură să călătoresc  și să cânt.

Ne cerem sincer scuze pentru neplăcerile cauzate; acest lucru este până acum doar o întâmplare foarte rară în întreaga mea carieră , mulțumesc lui Dumnezeu!

Mă voi ruga din inimă pentru sănătatea voastră și vă doresc recuperare rapidă dacă veți avea vreodată o provocare asemănătoare. Sănătatea este foarte prețioasă și trebuie impetuos să avem grijă de ea; însănătoșirea este în mâinile lui Dumnezeu.Deși nu pot fi fizic cu voi, sunt în inima voastră și în zâmbetul vostru. Să fiți binecuvântați!

Vă mulțumim mult pentru iubirea și înțelegerea voastră și pentru sprijin!

Cu multă dragoste 

C.C. Catch

Îi dorim Carolinei  [Caroline Catherine Müller este numele real] sănătate și refacere grabnică (în 22 iunie ar trebui să cânte tot în România, într-un eveniment asemănător desfășurat la București] și sperăm (i-am și transmis) ca anul viitor, dacă tot s-a anunțat că vom avea o a  doua ediție Diskoteka Festival, să ne (în)cânte și la Timișoara!

 

Sursă foto: pagina oficială de facebook a artistei

http://www.radiotimisoara.ro/2019/06/01/video-foto-la-diskoteka-festival-its-a-beautiful-life-chiar-daca-ploua/