Ascultă Radio Timișoara Live

produs traditional

Salamul de Nădlac devine produs premium în magazine
Agricultură 11 februarie 2024

Salamul de Nădlac devine produs premium în magazine

Salamul de Nădlac este pe cale să facă pasul de la un produs de casă tradițional spre un produs premium de magazin. Salamul de Nădlac...

Salamul de Nădlac devine produs premium în magazine
Cârnaţii din carne de capră ca la Soceni, al cincilea produs tradițional atestat în Caraș-Severin
Agricultură 16 august 2019

Cârnaţii din carne de capră ca la Soceni, al cincilea produs tradițional atestat în Caraș-Severin

Foto: caon.ro Un nou produs tradiţional a fost atestat în judeţul Caraş-Severin, numărul total al produselor ajungând acum la...

Cârnaţii din carne de capră ca la Soceni, al cincilea produs tradițional atestat în Caraș-Severin
Trei sortimente de brânzeturi și două de pâine sunt brevetate ca tradiționale în Timiș
Agricultură 22 martie 2018

Trei sortimente de brânzeturi și două de pâine sunt brevetate ca tradiționale în Timiș

Timișul are brevetate cinci produse alimentare tradiţionale. Cu toate acestea, numărul celor care produc în gospodăriile proprii astfel de...

Trei sortimente de brânzeturi și două de pâine sunt brevetate ca tradiționale în Timiș
Opt produse culinare din Caraș-Severin sunt atestate montan. Sunt diferite de cele tradiționale
Agricultură 21 martie 2018

Opt produse culinare din Caraș-Severin sunt atestate montan. Sunt diferite de cele tradiționale

Opt produse culinare din Caraş Severin au fost declarate, până la această dată, produse montane. În această  categorie intră o gamă...

Opt produse culinare din Caraș-Severin sunt atestate montan. Sunt diferite de cele tradiționale
Pita de Pecica și Salamul de Nădlac așteaptă atestarea la nivel național
Economie 21 august 2017

Pita de Pecica și Salamul de Nădlac așteaptă atestarea la nivel național

Aradul ar putea avea, până la sfârşitul anului, cinci produse atestate ca tradiţionale, la nivel naţional. Deocamdată, nu au fost identificate...

Pita de Pecica și Salamul de Nădlac așteaptă atestarea la nivel național
Zacusca de ciuperci sau brânza de capră cu ardei din Caraș-Severin au rămas fără atestat de produs tradițional
Agricultură 25 august 2016

Zacusca de ciuperci sau brânza de capră cu ardei din Caraș-Severin au rămas fără atestat de produs tradițional

Niciun producător din judeţul Caraş-Severin nu a reuşit să obţină certificarea pentru produse tradiţionale ca zacusca de ciuperci, brânza de...

Zacusca de ciuperci sau brânza de capră cu ardei din Caraș-Severin au rămas fără atestat de produs tradițional
Județul Caraș-Severin nu mai are niciun produs tradițional atestat. Timișul a rămas cu patru, din lista inițială de 70
Agricultură 28 octombrie 2015

Județul Caraș-Severin nu mai are niciun produs tradițional atestat. Timișul a rămas cu patru, din lista inițială de 70

Județul Caraş-Severin este singurul din vestul ţării care nu are niciun un produs tradiţional atestat, după intrarea în vigoare a noii...

Județul Caraș-Severin nu mai are niciun produs tradițional atestat. Timișul a rămas cu patru, din lista inițială de 70